Geprobeerd – Tours in Barcelona – Icono Film wandeltour

tours in barcelona film wandeltour
Leer door de Icono tour jouw favoriete film nog beter kennen!

De Film wandeltour Barcelona geeft je de mogelijkheid om Barcelona te ontdekken zoals een echte Barcelonese. Ik kreeg de mogelijkheid om de Film wandeltour te doen, aangezien ik helemaal gek ben van films! Bij deze tour kun je zien waar de scènes van bekende films als ¨Vicky, Cristina, Barcelona¨, ¨All about my mother¨ en ¨The Parfum¨ zijn opgenomen.

columbus monument Barcelona Icono tours barcelona

We verzamelden bij het Columbus monument, iedereen was aanwezig en de tour was officieel begonnen. Er zijn veel films opgenomen in Barcelona, vooral op plekken waar je het niet verwacht. Je staat als het ware op de plek waar een actrice als Penelope Cruz ook heeft gestaan, een geweldige gedachte natuurlijk!

Tip: 10% korting met de Oh-Barcelona.com kortingen {Wat is dit?}

De tour werd in dit geval begeleid door een enthousiaste vrouw die overal alles van af wist. Haar manier van vertellen maakte deze plekken alleen maar interessanter, het werd meer dan het bekijken van deze plek, ze vertelde wat er zo speciaal is aan deze plekken. Ook had de begeleidster foto´s mee van de opnames, dus je kon de foto vergelijken met de werkelijkheid en wist precies waar en welke plek ze nou bedoelde.

Het leukste van de Film wandeltour Barcelona vond ik natuurlijk de plekjes van de scènes uit ¨Vicky, Cristina, Barcelona¨. Hierdoor vond ik de film nog leuker en tot mijn verbazing waren deze scènes opgenomen op plaatsen waar je het nooit zou verwachten! Café Quatre Gats, de plek waar Javier Bardem heeft gezeten, dit is een plek die je zeker niet zomaar tegen komt in Barcelona!

Plaza reial door reservasdecoches Plaza sant jaume door superkas83

Deze tour is zeker een aanrader van alle tours in Barcelona, het zijn niet alleen de scènes die je ziet maar ondertussen doe je een wandeltour door heel Barcelona en vertelt de begeleider over verschillende historische plekken. Deze wandeling van ongeveer 2,5 uur zorgt ervoor dat jij plekken ziet in Barcelona die je gezien moet hebben, denk maar aan Plaza Reial, Plaza Sant Jaume, Quatre Gats en nog veel meer!
Hou je van films én Barcelona? Dan is deze tour zeker iets voor jou!

Denk eraan! Bespaar 10% met de Oh-Barcelona.com Kortingen {Algemene Voorwaarden}

Voor degenen die deze tour al hebben gedaan, laat hier weten wat je ervan vond, dat is altijd leuk om te horen! Selin

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here